dimarts, 8 de desembre del 2015

2271-ARTUR MAS A PARÍS FENT ELS NINOTS

Però què hi fa en Mas a París? Qui l’ ha convidat I per a què? Aquí ens olorem que hi ha anat “de  motu propio”, és dir, per lliure, pagant els catalans, és clar, per donar-se una excursió. Diu un diari digital, que la Generalitat ha informat  que el motiu del viatge ha estat asistir a la cimera del clima (sí, home, i els catalans ens ho creiem!). Que jo sàpiga, allà només hi han estat convidats els presidents de països reconeguts, i no representants  regionals,  autonòmics, alcaldes de barri ni similars, dels quals no n’hi ha anat cap, com és lògic. Bé, doncs ell hi ha anat, aprofitant l’avinentesa de la cimera pel canvi climàtic, segurament per fer-se veure, fer algún discurset que ningú no li ha demanat sobre el terrorismo i lo malament que el tracta el govern espanyol, a ell que és tan eixerit.
En la foto se’l veu davant la sala Bataclàn, fent una ofrena, tot solitari, i amb aspecte de “Caballero de la Triste Figura”. Però no diu que ja va enviar una carta de pèsam al president francès, François Hollande, al primer ministre, Manuel Valls, i al ministre de l’ Interior, Bernard Cazeneuve? Doncs això mateix, que és el que deuríen fer les altres presidències autonòmiques espanyoles   per acomplir amb el protocol. Però en Mas, no. Ell s’ha de muntar el viatget i anar-se-n’hi  d’excursió, sense que vinguí a conte. Jo també en faría molts de viatges, si me’ls pagués ell! Una altra manca de respecte per la butxaca dels catalans…encara que ja no n’hi  vé d’una.
Bé, i també ha anat la plaça de la República, on l’han acompanyat el conseller de Territori, Santi Vila, el secretari d’Exteriors del Govern, Roger Albinyana, el director d’Assumptes Multilaterals, Manuel Manonelles, i el delegat de la Generalitat a França i Suissa, Martí Anglada.
Per si algú encara té algún dubte de que presidents com l’Artur Mas, sobren. No ens ténen cap utilitat.

Jordi Pi Solsona

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada