dissabte, 12 de desembre del 2015

2288-HE QUEDAT ASTORAT!

Quan he sentit amb en Mas, duran la entrevista que li ha fet a 8TV en Cuní, que ha assegurat que de tot Europa i degut al seu bon govern, som els que reben més instal·lacions de noves empreses, al nostre territori..

Aleshores jo me preguntat: Doncs com és, de que més de mil empreses, ja han  fotut el camp de Catalunya?.

I després  el més gros de tot, i malgrat de que encara avui mateix la Pilar Rahola, havia posat en dubte una vegada més, de que les habituals migrades finances de la Generalitat,  puguin arribar  a poder  pagar aquestes despeses, quan en Mas i amb les seves penques habituals, ha assegurat de que els 10 punts “socials” que  exigeix la CUP, per tal de poder recolzar la seva candidatura com a president de la Generalitat, el seu govern i des de el 2013 que ja els apliquen, i ha detallat els milions d’euros que ja hi han invertit en tots ells. En Cuní, crec jo, que s’ha descuidat de preguntar-li, de que si les  finances de la Generalitat son tant falagueres, “sobre el paper” i tal com ell assegura, per què  no pagaven també a les farmàcies, als hospitals i als de les Dependencies?“.

Tampoc li ha recordat, a on ha anat a parar la seva seguretat en la anterior entrevista i abans de les eleccions autonòmiques del 27-S, que li va preguntar, quines eren les seves seguretats, en el cas de guanyar-les els de Junts pel Si,  de que ell seria novament el president  de la Generalitat i en Mas i sense ni pensar-se-u, li va contestar: EL CENT PER CENT.  Ja s’ha vist!

PERE PÍ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada