dissabte, 12 de desembre del 2015

2290-REALMENT ESPANYA ENS ROBA?

Per què jo aquesta frase lapidària -però sense “l’interrogant”- que fins i tot, han arribat a fer famosa els partits independentistes, però que jo mai i s. e. u o.  he vist que hagin demostrat amb dades concretes i només cal haver llegit el llibre del ex ministre amb Felipe González, Josep Borrell, Las cuentas y los cuentos de la independencia, que per cert la seva  presentació, va ser boicotejada per la tele oficial d’en Mas, TV3.

L’Estat ha concedit prèstecs i a interes “0” a les 17 Autonomies, des de la fundaciò del FLA, Fons de Liquiditat Autonomic, 114.927 milions d’euros, que representa  el 45% del deute total, de los Comunitats Autónomes.

Doncs d’aquesta xifra, la Generalitat de Catalunya, la Comunitat que “gaudim” dels  impostos més elevats i que en canvi som la que hem rebut més retallades i per aquest simple motiu, es una de les bases més importants que fa esment la CUP, per justificar del per què no vol  recolzar la candidatura de Artur Mas a president de la Generalitat, apart de considerar-lo com a corrupte, per les imputacions judicials al seu partit, Convergència, com també al seu tresorer Andreu Viloca, Catalunya s’ha emportat el 35% entre les 17 Comunitats, 39.416 milions d’euros i per la qual cosa, el deute total de la Generalitat arriba a prop dels 70.000 milions d’euros, o sigui que  només amb els pocs anys que desgraciadament ens governa en Mas, ha augmentat al doble, el deute que va heretar de tots els anterior governs, o sigui que seria curios saber, però fefaentent, en que s’ens ha rebentat aquesta esgarrifosa xifra de calés, el nostre Molt Honorable.


I el deute ha crescut tot i deixant de pagar farmacies, hospitals, etc. Partides que es pagàven fins al temps del tripartit. Què en fa dels diners Artur Mas?

PERE PÍ CABANES
Sabt Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada