divendres, 25 de desembre del 2015

2332-TOQUEM DE PEUS A TERRA, O EL QUE EN PODEM ESPERAR DE LA INDEPENDÈNCIA

El que acaba de declarar el Conseller d’Economia Andreu Mas-Colell, que per lo menys aquest ens diu tota la veritat i per crua que sigui i no fa volar coloms, tal com ja ens te acostumats i des del 2012, que és quan li va venir de cop la seva  actual diarrea independentista, del somiatruites d’en Mas, que segons ell, si s’arriba proclamar la República Catalana Independent, a partir d’ aleshores, immediatament, tots els catalans viurem, i només per obra i gràcia de l’Esperit  Sant, com Alicia en el país de les Meravelles, o sigui exactament, el que va dir en Francesc Pujols fa molts d’anys, de que els catalans i per el sol fet de ser-ho, quan vagin pel mon, anessin on anessin, ho tindrien tot pagat. Quina “boutade”! I és que ens ho diuen tan convençuts, que hi ha catalans de bona fe que fins i tot, s’ho creuen!

Doncs, ara per ara, la crúa realitat és que “Els funcionaris catalans  NO  recuperaran tampoc el 2016,  tot el que se’ls va ser retallat fa quatre anys, contràriament al que succeirà a la resta d’Espanya”.

I els sindicats reclamen que també la Generalitat apliqui l’augment salarial del 1,1%, que el govern Central ha atorgat als seus de funcionaris.

Si que creuen en miracles aquests Sindicats, perquè si la Generalitat  ja te per norma de mai pagar el que deu –nomes cal preguntar-ho a les farmàcies- i ara encara pretenen de que els hi augmentin el sou el 1,1%, i de on voleu que tregui els calés la Generalitat, que sempre ha demostrat de què i per segons què, te les mans foradades, per poder aplicar aquest augment?

A més Mas-Colell, ha acabat dient: “Les perspectives  de donar per liquidades  les retallades en la funció pública són escasses,  després que la proposta del pla social i soberanista, enviada per “Junts pel Si” a la  CUP, per aconseguir la investidura d’en Mas, segueixi mantenint la porta tancada, a una millora retributiva”.

PERE PÍ CABANES

Sant  Hipòlit de Voltregà      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada