divendres, 18 de desembre del 2015

2307-LES. PENQUES D’EN MAS

Aquesta si que no me l’esperava pas, el que acabo de llegir al diari: Mas culpa al Govern, dels incidenes de Rodalies .i que de cap manera es per què els Mossos  d’Esquadra hi tenen poca vigilancia.

O sigui de que hagin robat 360 metres de cable de coure a l’estació de Mollet del Vallés i que per aquest motiu ha provocat l’endarreriment als trens de Rodalies, la culpa també es de Madrid, únicament?

Senyor Mas, vol dir de que no se ho hauria de fer mirar la seva obsessiò, fins i tot malaltisa, de que tots els mals de Catalunya  només ens venen de Madrid?. Vol  dir de que la seva nefasta manera de governar-nos, alguna vegada la culpa “també” no pot ser de vosté?

I les pobres farmàcies que estaven segures de que amb la injecció del dia 16 del FLA, de més de 3.300 milions d’euros a la Generalitat, per fi cobrarien els 330 milions que fa mesos que els hi deuen, el penques, ha dit de que solament els hi abonarien la factura de dos mesos,.

Però senyor Mas, es podria saber i de una punyetera vegada, al final  que realment en fot dels diners que rep de Madrid?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada