dilluns, 28 de desembre del 2015

2342-PARLEM-NE – CONVERGENTS DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

He trobat a la meva bústia, el pamflet acostumat que de tant en tant ens delecten els regidors de Convergència Democràtica de Catalunya, que tal com vaig  dir al seu líder en Turrò, de que s’havien presentat a les eleccions, amb  el pitjor títol que se’ls podia haver ocorregut: Som el Partit d’en Mas.

De on  ha tret de que a Sant Hipòlit, son majoria els independentistes, potser per el rètol que hi ha a la carretera d’entrada del poble Municipi per la Independència? per què encara i que jo sàpiga, no s’ha pas fet cap “referèndum” al poble, demanant si estàvem conformes amb posar el mateix. 

I penjar una estelada, a la façana del Ajuntament, que ni és la bandera oficial de Catalunya, es anar contra la llei i mal que els  pesi.

I si realment ho fóssim majoritàriament, tal com asseguren, aleshores per què ells no varen treure majoria absoluta a les eleccions municipals, a on primer Junts pel Si  i després i al no quallar, es varen inventar lo de  Democràcia i Llibertat, embolica que fa fort, i ara no haurien de mendicar a SOM Voltregà  (ERC) de que els ajudin amb els seus vots a presentar una  moció de censura i fotre a fora al alcalde actual i lògicament  posar-se ell, oi?.

Aleshores per què el seu partit, que ja ha canviat de nom dues vegades, si  no és per evitar veure-s emmerdat fins el coll en casos de corrupció, com és el cas Palau amb Millet i Montull i que per la qual cosa tenen embargades per el jutjat, 15 seus que tenen escampades per Catalunya.

I el seu fundador l’ex Molt Honorable, que hi te imputats per el jutjat amb ell i a tota la família.

I l’independentisme actual, que com una diarrea li va agafar al seu líder actual l’Artur Mas, però que només ho és des de el 2.012 i ara ja no se’n recorda de les seves declaracions el 2002 a Rafel de Ribot, periodista molt proper a CDC  i que havia ocupat alts càrrecs de direcció  a TV3 i Catalunya Ràdio  i que les ha publicat en un llibre a on aleshores en Mas, deia tot el contrari del que ara defensa avui dia infructuosament, a sang i foc, ja que era totalment contrari a la independència de Catalunya, que afirmava de que era una cosa antiquada i oxidada i en el que aquell temps fins i tot defensava a la Monarquia, com a garant de la convivència . Qui la vist, i qui el veu. Per  mi un simple arribista..

I després de que quan al seu pare se li va descobrir de que tenia una fortuna sense declarar a Liechtenstein i ell sempre blasona de que, el seu pare però que mai va ser condemnat, però  es descuida d’afegir que no ho va ser, per què el delicte ja havia prescrit.

I que d’aquells diners, ell no n’ha rebut ni cinc, però  jo hi afegeixo, per què els va heretar la seva mare i el dia que la seva mare falti, se suposa que el que els heretarà  serà ell.

I amb aquest currículum, ens vol portar a la independència?, Bona nit i tapat.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada