dimarts, 7 de juliol del 2015

1839-EN RAJOY, JA TORNA A FER EL PINXO

Com si  Espanya i només segons ell, fos Alícia en el País de les Meravelles, ja que acaba de declarar, però això si, traient pit, de que ell vol que Grècia continuí en el euro, i està obert a negociar un nou rescat, com si ell hi pintes res en la Comunitat  Europea, però, pagant el seu deute.

En Rajoy es veu de que encara no s’ha assabentat, de que el deute de Grècia es de 310.000 milions d’euros i en canvi el d’Espanya ja supera la esgarrifosa xifra de més d’un bilió.

Ha pensat mai aquest aprenent de polític, d’on podria treure aquest munt de diners que devem, si a nosaltres també i tal com fa ell amb els grecs, ens exigissin, de tenir de retornar el nostre deute?.En Rajoy més valdría que callés i procurés passar desapercebut, perquè només que un altre país tingués un Guindos, que aspirés a un lloc en el Parlament Europeu, d’aquells que veuen la palla en l’ull aliè, però no la biga en el propi, i aixequés la llebre respecte al deute espanyol, apanyats estariem.

Un Pare Nostre per els que va errats, però  és  confirma un vegada més,  de que en fa anys que estem governats  només, que  per una trepa de sapastres.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada