dissabte, 11 de juliol del 2015

1850-O TOTS MOROS, O TOTS CRISTIANS

Després de forçar un aplaçament en la cimera orquestrada per Convergència, per tal de poder pactar una llista unitària de cara a les “suposades” eleccions per el 27-S, però  què encara no han estat decretades oficialment per el president de la Generalitat, la CUP de cap manera vol cedir  en la seva postura inicial, de recolzar únicament una candidatura, però sense polítics en actiu i demana que les mateixes no es converteixin,  “en un plebiscit sobre en Mas”.

Perquè la CUP, veu perjudicial que el debat sobre la candidatura unitària, es personalitzi al torn de la figura del president  o de les formacions que únicament  defensen  la independència.

O sigui que la postura del partit antisistema es clara, o es pacta una llista  civil sense  diputats en actiu o se’n tornar endarrere i aposta per unes eleccions,  però amb les tres llistes separades, CDC, ERC i CUP.

La inclusió o no de Mas en la candidatura, es veu de que és el principal escull que separa als altres dos partits,  de CDC.

En aquest sentit, Duran Lleida ha censurat als tres partits, així com també a les altres tres societats civils soberanistes, que de una manera unilateral, volen arribar a portar la independència de Catalunya, sense sospesar abans els problemes que tot això els hi pot reportar legalment i davant la Constitució i que posa en entredit, el tant reconegut seny català.

PERE PÍ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada