dimecres, 29 de juliol del 2015

1893-ELS JUTGES QUE TENIM A ESPANYA

O el curull dels despropòsits. No eren uns delinqüents més i tal com també ja se sabia de les seves  connexions internacionals i que la seva estructura criminal era molt similar a les màfies russes i  qui dirigia la trama era un lladre de llei.

De tot això en va tenir coneixement  el titular del jutjat 43 de Madrid, que era el que instruïa la causa  contra l’entramat de delinqüents georgians i per si encara en tenia algun dubte  aquest mateix jutge,  va donar llum verda  a l’operació Aikon,  que es va portar a terme el  3 de juliol.

Però els investigadors  varen ser alertats, de que s’havia produït una delació de que els sospitosos estaven vigilats i com que el jutge i la policia  varen rebre informació des de Geòrgia de que havien tingut coneixement de que el lladre de llei, Zviad Darsadze, líder de la organització criminal, estava a  punt de ser detingut per les forces de seguretat espanyoles i per aquest motiu es va donar pas a realitzar la operació.

Per això  els investigadors, ara no arriben a comprendre  que va motivar finalment  al magistrat que havia instruït aquesta causa, quan  va  deixar a tots els detinguts en llibertat i que en canvi el jutge que estava de guàrdia quan es varen produir les detencions, va enviar a la presó a 15 sense fiança  dels 33 detinguts.

El malestar tant de la policia com de la Fiscalia Anticorrupcìó és molt forta,  ja que vinculen  a aquesta trama com a menys en  200 robatoris  a vivendes  i amb més de  100.000 euros de botí.

La mateixa, ja ha presentat un contundent recurs contra aquesta deplorable decisió judicial, però  que malgrat que ara fos revocada i tal com esperen, serà impossible  la seva localització, ja que amb tota seguretat, tots els malfactors ja han fugit  d’Espanya.   

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada