dilluns, 27 de juliol del 2015

1885-MISCEL•LÀNIA O RETALLS (QUART)

A l’Empordà i envoltat d’un munt d’empresaris, doncs algú ja va insinuar que si en aquell precís moment, hagués caigut una bomba, Catalunya s’hauria quedat sense cap empresari, el que sembla voler dir que hi va assistir, la creme de la creme i on el matrimoni Mas, iniciat per la seva esposa, varen  abandonar  de sobte el sopar d’una  boda, al tenir de sentir diverses crítiques i fins i tot alguna impertinència, sobre  el seu  “procés”.

Que no ho sap senyor Mas, de que tot això ja va inclòs en el seu sou?.

Per cert de que també asseguren que a la Pilar Rahola, el seu antic partit ERC, ha vetat el seu nom en la llista unitària  independentista què és presenta  a les eleccions autonòmiques del 27-S, cosa que en canvi ella nega, però apart, ja va donar el seu dictamen sobre Raül Romeva: És un ecologista convençut i anti taurí  militant. O sigui del seus.

La corrupció de cap manera es cosa del passat, tal com varen assegurar en  Mas i el seu escolanet el Quico Homs, només cal escoltar la conversa gravada que varen tenir l’ex diputat de l’Assemblea de Madrid, José  Miguel Moreno, amb el cap  de la trama Púnica, l’’empresari  David Marjaliza segons el sumari judicial i a on dona la sensació de  la impunitat amb que actuaven quan li diu: Bueno tio, pues nada,  que me voy de vacaciones. Sácame la pasta,  per què amb aquest lèxic demostra  sobre el modus operandi d’aquesta xarxa de corrupció,  que torna  a indignar una vegada més, a tota una ciutadania, ja fastiguejada dels infinits  escàndols que ja han sortit a la llum pública durant aquesta legislatura i que el PP s’emporta de moment,  la palma.

Les darreres perquisicions del jutge que investiga aquesta trama,  assegura  de que hi ha forts indicis del finançament irregular del PP valencià i aclareix sobre aquesta tela d’aranya  organitzada únicament, per tal d’aconseguir adjudicacions públiques  de forma irregular, però disseminades en varies regions espanyoles, a canvi de comissions del 3% per contracte i en benefici exclusivament dels polítics beneficiats.

Ja hi ha, quasi un centenar  de imputats, incloent  el presumpte cervell, el que va ser el número dos del PP a MADRID, Francisco Granados, actualment en presó provisional.

I en casos similars, hi estant emmerdats tots els partits politics que han arribat a governar, des de que es va instaurar la somiada democràcia  a Espanya i que  ja que està incrustada  en el cor de tots els partits ja que després del atur, és el problema que preocupa més, segons les enquestes habituals,  al ciutadà  espanyol.

I no acabaríem.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada