dijous, 9 de juliol del 2015

1847-"PLE" DEL SENAT ESPANYOL EL 8-07-2015 A LES 11:15 FALTEN 212 SENYORÍES, D'UN TOTAL DE 256

El "Ple" del senat del dia indicat a la capçalera. 212 "senyoríes" no han "anat a treballar" aquest día, sense cap conseqüència sancionadora, faltaría més!. En total hauríen de ser 256. I encara algú es pregunta per a què serveix el Senat?
Llegim en un diari d'ample difusió:
"EL SENADO ES UNA AGENCIA DE COLOCACIÓN PARA POPULARES Y SOCIALISTAS. 
La decisión del PP de enviar cuatro ex presidentes autonómicos de su partido a la Cámara Alta, ha abierto de nuevo el debate sobre su funcionamiento y utilidad. Estos dirigentes se unirán a otros cinco ex presidentes regionales que ya ocupan un sillón en dicho órgano legislativo. Si para el periodista Santiago González el Senado es un "cementerio de elefantes", para los lectores encuestados por el diario, un 99% continúa siendo una agencia de colocación para el PP y el PSOE."
Ara bé, si es pregunta a algúns dels ocupants d'aquestes “poltrones d'agraïment por los servicios prestados" (prestados als mateixos polítics no als ciutadans) què n’opinen, fixeu-vos en les següents respostes:

"Pregunta para Leguina y Gallardón


Joaquín Leguina y Alberto Ruiz-Gallardón defienden que su trabajo para la Comuni­dad de Madrid en el Consejo Consultivo es imprescindible. Preguntaría a ambos si, en vez de cobrar casi 6.000 euros brutos mensuales estarían dispuestos a hacerlo por la sexta parte. O, incluso, gratis en una prueba de servicio a los madrileños, algo de lo que tanto les gusta alardear a ambos. "

Us queda encara algún dubte de la inutilitat d'aquesta institució, anomenada pomposament "Senat"?. I quan costen als ciutadans les seves despeses de manutenció, en el que fa als politics en actiu, més les prebendes vitalicies  que (quí?) se'ls assigna als que es jubilen?

Vergonyós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada