divendres, 24 de juliol del 2015

1880-EL REI FELIP VI, VA PLANTAR LA CANYA A EN MAS

El dia 23 què es va desplaçar a Barcelona en un acte oficial al Palau de Congresos, tal com va ser la entrega  dels despatxos a 35 jutges de la nova promociò que ha sortit de la Escola ubicada a Barcelona des de el 1997, amb la que la Alta Magistratura de Magistrats i Vocals, varen trasl·ladar un fort recolzament al Monarca, en presència d’en Mas, quan va dir molt solemnement que: per les Institucions del Estat, el respecte a la llei  no es una alternativa, sinó  que es tracta de una exigència  inexcusable en les persones  que exerceixen responsabilitats públiques, es una arrell molt més profunda, respectar la Llei ja que és la font de la legimitat  i l’exigència  ineludible per una convivència  democràtica en pau i llibertat, amb el que varen respondre tots els jutges amb  un fort aplaudiment.

Per cert de que en Mas de cap manera  es va pas donat per al·ludit quan va manifestar i amb tot el cinisme a la premsa: Nosaltres no ens hem saltat mai la Constitució ni les Lleis.

Passem llista?: Després de la xarlotada del 9-N, la Fiscalia General del Estat  ha presentat una querella contra Artur Mas, Joana Ortega e Irene Rigau  per desobediència, prevaricació, usurpació  de funcions i malversaciò de fons públics i 7 mesos després  de l’admisiò de la causa instruida contra els tres, s’està a l’espera de que s’els convoquin  ja per anar a declarar  en qualitat de imputats.

La seva permanent negativa a aplicar la sentencia dels Tribunals  en materia de llengua i educació.

Tant sols començada la legislatura, Mas va impulsar  una declaraciò de soberanisme  al Parlament, que va ser declarada  inconstitucional per el TC  el març del 2014.

Al mateix temps va crear un Consell  per la Transició Nacional per disenyar Estructures d’Estat  per Catalunya, un acte totalment il·legal i deslleial .

Mas no sent cap respecte  per les lleis que emanen del Parlament espanyol, tal com ell mateix ha declarat un munt de vegades.

I ara esta a punt de trepitjar una linia vermella, que pot obligar al Estat a adoptar mesures legals, com pot ser fins i tot, la intervenciò de la Generalitat, d’acord amb la Constitució, per tal de frenar el seu desafiament per despres del 27-S, en què els independentistes ja han assegurat  que de cap manera donaran cap pas enrrera.

I fins i tot Mas, va arribar al extrem  de manifestar que  no pagaria la seva part del deute espanyol, si l’Estat no estava conforme amb negociar la independència de Catalunya.

Llegit en un diari de tirada nacional: Major irresponsablitat, impossible. Artur Mas i Gavarró,  es un dels polítics  més mediocres que ha produit la democràcia espanyola.


PERE  PÍ CABANES – Sant Hipòlit de Voltrregà.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada