diumenge, 26 de juliol del 2015

1883-MISCEL•LÀNIA O RETALLS (SEGONA PART)

Marina  Castaño, la vídua de Camilo José  Cela, ha comparegut  davant del Jutjat d’Instrucció 2 de Padron (La Coruña), en  qualitat de imputada per malversació  de fons  públics, frau per les subvencions i apropiació indeguda  dels fons de la Fundació Cela,  amb els que pagava el serveis de la casa.

Pobre Camilo, ell que sempre va voler passar com un  demòcrata de bell antuvi i en canvi tots ja sabíem de que havia estat “censor” durant el règim franquista i potser es va creure de debò, que va “conquistar” a la Marina per guapo, quan ell i per aquest motiu, es va separar de la seva primera esposa, que en canvi sempre li havia passat amb net els seus escrits i per la qual cosa, el seu fill, també escriptor,  ja va trencar i de una forma definitiva els seus tractes amb ell i no en va voler saber mai més res del seu progenitor.

Si un sent a qualsevol del  PP, a les tertúlies que habitualment hi prenen part de un temps ençà, ves quina casualitat, tot el PP es honrat i l’únic “delinqüent” que tenien, era  en Bárcenas.

Tots recordem les vegades que el Jutge Ruz ja els va imputar  amb lo de la  caixa B, cosa  que ells sempre neguen per sistema, de que la única  caixa B, era únicament la que feia servir el seu tresorer, quan les obres del carrer Gènova, es varen pagar per aquest mitjà, segons el Jutge.

Doncs ara be la “verdad del cuento”. El Jutge  de la Audiència Nacional Eloy Velasco, que investiga la trama Púnica i a on  ja hi han 92 imputats, repartits entre Madrid, Valencia, Murcia  i Leon, assegura  que genera situacions de corrupció,  que la vincula al finançament  irregular del PP per el 24-M, doncs Daniel  Marjaliza  obtenia adjudicacions  a canvi de pagar les campanyes electorals a Valencia i el seu soci Francisco Granados, el cap de la trama,  va rebre 10 milions  i els suborns en 4 Comunitats  que incloïa, joies, vacacions  i obres d’art  i fins i tot l’ex  president José Mª Aznar havia maniobrat  el juny del 2014,  per evitar haver estat  esquitxat  amb l’explosió  del cas i també la seva esposa Ana Botella,   ex alcaldessa de Madrid, que també va gaudir  dels treballs de reputació  i posicionament online  efectuats per la empresa Eico,  propietat de un dels aconseguidors  de la trama.

I és el que jo he dit sempre: A Espanya i entre la classe política  que “gaudim”, no n’hi ha ni un  pam de net.

A Castelldefels  a on fins ara havia governat 32 anys seguit el PSC, ja  s’ha adherit a l’Associació  de Municipis per la Independència, però ja hi han hagut manifestacions de veïns, que és veu que no hi estant pas d’acord, o sigui una mica similar a com ens trobem a Sant Hipòlit de  Voltregà, què fins i tot alguns veïns que han manifestat: Estant bojos aquests polítics, doncs per què no ens ho han consultat abans i tal com ho fan a  Suïssa que fins i tot i ho fan només per el nomenament d’algun carrer?.

O uns altres que han dit: No estem preparats per afrontar el  futur sols . Amb el deute que ja tenim  i rodejats de lladres com els Pujol, quin futur tenim els catalans com Estat?.  Que consti  que això i encara que jo també ho pensi, no ho he dit pas jo, si no que ho acabo de llegir en un diari de tirada nacional. 

(Continuarà)                                            

PERE PÍ CABANES – Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada