dimecres, 29 de juliol del 2015

1890-LA GENERALITAT TROBA INADMISIBLE QUE S'IMPOSIN MULTES PER XIULAR "UN HIMNE"

La Comissió Estatal contra la Violència ha decidit proposar una multa de 66.000 euros al F,C, Barcelona, per la pitada a l'himne espanyol, en la final de la Copa del Rei, i la vicepresidenta de la Generalitat, sra. Neus Munté va manifestar la seva total disconformitat a aquesta sanció. 

Jo també estic totalment en desacord amb que s’imposi cap sanció al F.C. Barcelona per aquest motíu...a qui s'ha de sancionar és al president de la Generalitat, suposadament primera autoritat de Catalunya, que hi era present i amb un somriure socarró, i una expressió de cara on es veia clarament la seva tàcita aprovació a la xiulada, es feia totalment còmplice de l'acte de protesta.

Per tant, senyors de la Comissió Estatal contra la Violència, fàcin el favor de rectificar i d'imposar les sancions a qui realment pertoca. La xiulada va ser un acte polític, mentre que la Copa del Rei, era un acte merament esportiu. Per tant, les sancions han d'anar al grup asilvestrat que va fer físicament els xiulets (la policía té mitjans per a poder-los identificar perfectament), i al responsable màxim que va permetre la seva realització, el president de la Generalitat.

Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada