dissabte, 25 de juliol del 2015

1882-LES QUIMERES O DÈRIES D’EN MAS

El que ha dit des de Madrid el president del Tribunal Constitucional Francisco Pérez de los Cobos, a la vista de les  baladrejades  soberanistes i fora de lloc del president de la Generalitat: No m’agradaria de que és tingués d’aplicar l’article 155 de la Constitució, ja que és un precepte legal, doncs  s’hauria de suspendre i intervenir la Generalitat. Es tracta de un article més i de cap maner a s’ha de dramatitzar, per què fins avui, mai hi ha hagut motiu per tenir-lo d’aplicar.  I el que avisa no es traïdor!.

Malgrat aquestes declaracions, també va admetre de que el desafio actual d’en Mas, és d’envergadura.

A més i en al seva intervenció, Pérez de los Cobos,  va destacar  el treball d’aquest Alt Tribunal,  en la àrdua tasca  de definir el model  econòmic,  corregint tant els intents de minimitzar,  com el projecte de descentralització  política que contempla Constitució.

Ja va manifestar també el dia 23 en el acte que va tenir lloc al Palau de Congressos,  el president   del Consell General del Poder Judicial, als nous 35 Jutges  de que,  no hi ha democràcia sense el respecte a la Llei.

I el periodista  que va donar aquesta noticia  hi ha afegit: O la cara de disgust que fa Felip VI quan posa al costat de Mas, ja que és una resposta proporcional de l’Estat a la  Insubordinació  colpista d’aquest “TIPO BAJITO I  MAL EDUCADO”. 

Llegit a la premsa: Mas  no solament  ha estat “l’hereu” de Pujol,  sinó el seu col·laborador més  estret, en la època daurada de les queixalades, ja que en els seus governs va anar desenvolupant les Conselleries de “Política Territorial i Obres Públiques”, “Economia i Finances” i finalment, “Conseller en Cap” i si realment i tal com ell assegura  de que durant tot aquest llarg temps, mai no es va assabentar  del que feien els trapelles dels fills d’en Pujol a les seves espatlles, ja demostra fefaentment, al seva incapacitat total  per exercir mai més, cap càrrec públic.

Tots haurien de recordar, el puntet de homenet que va voler fer el malaurat  Lluis Companys el 6 d’octubre  del 1934 i com desgraciadament va acabar i sembla mentida de que tot un  president de la Generalitat, no es vulgui recordar de la història, doncs ja es diu de que l’home, es l’únic animal que ensopega i més de una vegada amb la mateixa pedra i més quan un es posa expressament fora de la llei.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada