dimecres, 15 de juliol del 2015

1859-COM SEMPRE, FETA LA LLEI, FETA LA TRAMPA

Per fi en Mas, se n’ha sortit amb la seva i al final els ha portat al huerto a tots.  Amb ANC, Òmnium i FMI ja hi comptavem, per què tots sabem i de vell antubi i utilitzant el   vell l’argot franquista, tots tres son, Adictos al Glorioso Movimiento Independentista d’en Mas,  però  els de la  CUP i demostrant fefaentment de que son més llestos, li han fet pam i pipa i faran la guerra per el seu compte exclusivament.

I els de ERC han  tingut de claudicar i si  no estic mal informat,  és per què en Mas els va amenaçar de que en cas contrari, si  no acceptaven lo de la llista unitaria, ell no cumpliria amb lo acordat en el cèlebre full de ruta i deixaria de decretar les eleccions per el 27-S.

I ara ve lo de la trampa. Tots recordem malauradament, de que quan en Mas estava a la oposició va prometre de que si guanyava les eleccions, el Govern que formaria, seria el dels  millors i sense  mirar si eren de CiU.

I efectivament ha estat el millor de tot Espanya, però, en retallades.

Ara han acordat de que al davant de tot de la llista unitaria, hi aniran tres persones de prestigi de Catalunya i en Mas només  serà el quart i en Junqueras el cinqué, però en el cas  de que aquesta candidatura guanyés les eleccions autonómiques, o sigui com sempre parlant de miracles, per què  aleshores en Mas, passaria al davant de tots i ell continuaria estant el President de la Generalitat, o sigui de que aquestes tres persones de prestigi, només hi anirien a fer els ninots.

I voleu dir  de que en Mas i en vista d’aquest pervindre que els espera, les trobarà aquestes  tres persones que s’avinguin a ballar al so del seu timbal?. Si fos així, però sempre al meu modest criteri, mai poden ser persones de prestigi, sinó tres simples xitxarel·los.


No deixeu de llegir el proper episodi de “L’Esperpent Polític en la Catalunya Contemporània” en aquest mateix Blog.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada