dimecres, 29 de juliol del 2015

1892-EL QUE ENS COSTEN ALS CATALANS, LES DÈRIES DEL SOMIATRUITES D’EN MAS

El Comitè de Savis, anomenats a dit per la Generalitat i especialitzats i experts en temes tributaris,  el que al final han recomanat, després de dos anys i mig que hi han estat treballat en la organització de una nova i suposada Agència Tributaria pròpia, per quan  -sempre parlant de  miracles- Catalunya sigui independent:

Fins ara, amb una de sola en teníem prou oi?, doncs ara en necessitàrem quatre d’organismes,  doncs com que la casa es forta, no repara em despeses.

L’Agència Tributaria  de Catalunya  -organisme de control e inspecció-.

L’Agència  Catalana de Recaptació de Ingressos.

L’Agència Catalana de Comerç Exterior i Duanes,  i finalment

L’Agència Catalana de la Propietat Immobiliària, que  integrarà  les funcions  cartogràfiques  de registre i fiscal del cadastre.

I com a “torna”,  es crearà  el Consell Fiscal, un òrgan independent  (permeteu que me’n rigui!) de l ‘Executiu català  i sotmès al Parlament. O sigui parlant en plata: Las  mismos  perros, con los mismos collares.

Algú d’aquestes ments privilegiades què desgraciadament ens governen -i amb les idees del Abate Simon de La  Codorniz, un setmanari humorístic del temps d’en Franco-  voleu dir de que  ha pensat mai en els milions i milions d’euros que ens costaria poder sufragar aquets esperits de grandesa d’en Mas?.

Que n’és  de diferent de pagar tu a pagar jo!

Els “experts” recomanen, suprimir les llistes d’empreses  defraudadores  i substituir-les per empreses fiscalment responsables.

I ja com a final, la Direcció General de Tributs –organisme ja existent- actuarà com expert  en  normativa fiscal junt amb la Junta de Tributs de Catalunya, per tal de canalitzar  els procediments  de prevenció i mediació de conflictes alternatius a la via contenciosa i crear un organisme de resolució de conflictes fiscals, o sigui, que embolica que fa fort!

A veure si al final i a les eleccions del 27-S, fotem fora de una vegada a aquesta trepa de neules que fins ara ens han governat i els que entrin de nou, què és dediquin única exclusivament, al que fins ara no ha fet mai en Mas, de governar en benefici dels catalans i resoldre els seus problemes i no fer volar coloms, com  ell ha estat fent fins ara, per tal de no haver de justificar el seu mal govern i des del primer dia.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada