dimarts, 21 de juliol del 2015

1870-LES INCONGRUÈNCIES DE LA LLISTA INDEPENDENTISTA D’EN MAS

Ahir l’inefable nº 1 de la mateixa en Raúl Romeva i fent el pinxo tal com acostuma a fer normalment el quart de la mateixa,  ja va advertir al Govern Central, de que ells desobeirien  qualsevol intent d’avortar la ruptura amb  Espanya ja que anaven a per totes, perquè i segons ell,  ja “tenien marge” per tal de poder proclamar unilateralment la independència.

Aleshores i si això  es veritat, què hi pinten les declaracions també d’ahir mateix del Conseller d’Economia Mas-Colell, quan confessa de que busca una complicitat fiscal de Madrid, proposant  de revisar el model de finançament, però per després de les eleccions. conjuntament amb la Comunitat de Madrid.

Avís per els que encara es pensen infantilment, de que per el sol fet que Catalunya fos independent, ja viuríem en el millor dels països, com per exemple Dinamarca, tal com ens acostuma a posar com a  pastanaga en Mas i Cª:

El cost de la  vida  i els bens i serveis  que “gaudim” a Catalunya, son un 8,50% mes elevats que no pas al restant d’Espanya.

Voleu dir de que la culpa de que això  succeeixi, no pot ser degut als  neules que ens governen?

Sobren els comentaris.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada