divendres, 31 de juliol del 2015

1899-EL CURULL DE LES PENQUES, DELS DIPUTATS I SENADORS

Tots sabem i de bell antuvi, de què els que hem treballat en una Empresa particular, amb el sou que cobràvem, que sempre  més aviat  havia estat migrat, teníem de cobrir totes les nostres despeses, o sigui la manutenció, si volíem anar a fer algun dia el vermut i el cost del desplaçament del  nostre domicili al lloc de treball, etc. etc..

Aleshores aquests que sempre s’anomenen, pares de la pàtria i que si es dediquen a la política, segons ells blasonen, es només única i exclusivament, per servir al poble, i que ja una bona  part del cost dels gins tònics que es beuen a la nostre salut, a la cantina del Congrés dels Diputats, els hi paguem nosaltres amb els nostres impostos -ja que estan subvencionats-  a Sant de què també els hi hàgim de pagar els seus desplaçaments, quan el seu sucós sou que ells mateixos és varen auto concedir, tal com també la majoria de les seves altres mamandurries que gaudeixen, la majoria de treballadors “por cuenta ajena” no arriben  ni de bon tros al seu import.

Amb  6 mesos, el Congrés  ha gastat 2.592.984,61 euros o siguin 14.320 diaris, entre el 1 de gener i el 30 de juny, en el desplaçament dels seus diputats, dades fetes públiques per la pròpia Cámara Alta.  Us recordeu de quan José Antonio Monago del PP era senador i després President de la Comunitat d’Extremadura, havia imputat viatges particulars, que varen ser  per anar a veure a la novia, a la Cámara Alta?.

La Mesa del Congrés va aprovar el 18 de novembre del 2014, un sistema de control sobre els viatges de “sus señorias”, quan el que haurien  tingut d’aprovar era l’anulació total de aquest dispendi i tot això em ple escàndol per lo d’en Monago. 

Per què no es fa un referèndum a tot  Espanya, a veure si els “paganos” de costum, estem d’acord amb aquestes disbauxes ja que sempre han anat a càrrec de les nostres costelles?

No caerá esta breva!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada