dimecres, 22 de juliol del 2015

1871-ARA JA VAN PER EN RODRIGO RATO?

Doncs  el Jutge  Instructor de l’Audiència Provincial  de Madrid  Antonio Serrano-Artal, hi veu en el Cas Rato, blanqueig de diners, i frau fiscal i de cap manera li volen pas rebaixar la fiança  tal com ell demanava, ja que li exigeixen de que ell ha de pagar 18 milions d’euros  si vol que li desbloqueigin els seus comptes bancaris, ja que el Tribunal declara la mesura com “adequada, raonable i ajustada a dret”.

I pensar de que aquest “bon home”, va arribar a ser Vicepresident del govern i Ministre d’Economia amb l’Aznar i president del Fons Monetari Internacional, vaja manera de donar exemple als seu conciutadans, per la qual cosa,  mai ha d’estranyar gens  ni  mica a ningú, de  que la majoria, no ens fiem ni un  pel de tota la trepa política que “gaudim” d’ençà que varem estrenar la tant esperada democràcia, ja que al final només ha servit per crear una trepa de corruptes junt amb el  partits que fins ara ens han governat, que potser i tal com deia el escriptor humorista Vizcaino Casas, repetir, malgrat de que jo no he estat ni mai serè franquista, Viva Franco, con perdón!

Ara bé. Quina casualitat que aquests temes s'accelerin precisament a les portes d'unes eleccions! Per què no ho acceleràven abans, quan fa mesos que és públic i notori aquest cas? Res, que ens segueixen prenent per tontos, al poble, aquesta colla de politicastres. Que es pensen que així el PP guanyarà vots?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada