dilluns, 20 de juliol del 2015

1867-EL QUE HA DECLARAT L’ACTOR JOSEP Mª POU

Em sembla tan mediocre en Rajoy com Mas. I el mal es que sent tan mediocres, volen convertir-se en salvadors de la pàtria. Per interessos personals, fan polítiques insubstancials, amagant els problemes principals. Però  val més no dir-ho, perquè la gent s’ha posat molt agressiva”.

Veig de que no soc pas jo sol, que penso exactament el mateix, i que en fa de temps.

A més, no tornarem a veure la mica de prosperitat de que gaudíem els ciutadans i que ens permetía anar tirant amb una certa holgura, fins que fem fora dels ens públics de decissió a les mediocritats que gairebé fa 40 anys que ens governen i que són els que, de mica en mica, ans han avocat a la desastrosa situació econòmica-política actual. On és la gent vàlida per a governar? Acàs no els interessa la política? Si jo fós més jove m’hi posaría, i el primer que faría sería, com Jesucrist, fer fora a puntades de peu als mercaders del Temple, del Temple dels Governs d’aquest país a totes les nul·litats que s’hi han anat enquistant i s’han limitat a crear-se prebendes particulars i a viure a costa dels impostos que paga el poble, mentre el poble s'anava empobrint.

Avui en un diari, hi sortien una  rècula de polítics, actualment encara en actiu i detallant fil per randa, els anys i anys que fa que només  viuen de la política o sigui únicament a les nostres costelles. Una vergonya.
PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada