dimecres, 29 de juliol del 2015

1891-CDC i ERC fulminen al director de Catalunya Ràdio

CACICADES A GOGÓ! Cal tenir el control de TOTS ls mitjans de comunicació de Catalunya. TOTS sota la tutela de la Generalitat. Cal que Diaris, Radios i TV no siguin lliures d'informar com vulguin, sino que estiguin sota la supervisió i censura de la Generalitat de Mas i Junqueras.

La última cacicada ha estat la destitució fulminant del director de Catalunya Radio, Fèlix Riera. I per què? Acàs no era eficient en el seu càrrec? Res de tot això, el que passava era que aquest senyor era MILITANT D'UNIÓ DEMOCRÀTICA que, recentment s'ha separat de Convergència!

Una nova mostra del que pot ser una Catalunya Independent (independent?) tutelada per aquest parell de "demòcrates". Es comença per això, i s'acaba posant a la Policía i al Poder Judicial sota el control dels polítics.

Per la meva part, aquesta és una nova emissora que trec de les meves preferències, i no l'escoltaré més fins que deixin de ser "La Voz de su Amo", tal com he fet amb TV3, C-33 i altres. I això que el represaliat director, sr. Riera, havía fet pujar l'audiència d'aquest mitjà. I és que en Política, no valen l'excelència, ni el domini de la professió, ni els resultats positius. Només valen les amistats, dir a tot, si bwana, i actualment, sobretot ser de la “ceba”.
Malaguanyat país!

Jordi Pi Solsona
(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada