dijous, 5 de novembre del 2015

2170-UNA GALLEDA D’AIGUA FREDA ALS SOBIRANISTES, PER PART DE LA COMUNITAT EUROPEA

Tant el president  de la Comissió Europea Jean-Claude Juncker, com la Merkel  i els principals líders europeus entre els que hi ha el primer  ministre britànic, David Cameron, han donat seguretats amb  en Rajoy, de que el recolzarien  en el cas de que  es planteji la posibilitat  de tenir d’adoptar alguna mesura traumàtica respecte a  Catalunya, si la Generalitat  insisteig en culminar  el seu repte a la ilegalitat i a la Constitució.

El Govern espanyol seria recolzat  per ells i per la Comissiò Europea,  en l’adopció  de mesures que siguin adequades  i proporcionades, per el compliment de la llei.

O sigui de que en Mas, que perdi tota esperança  de que el seu “cop anticonstitucional”  pugui comptar  amb  qualsevol gest de comprensió de Europa. I aixó es una de les causes  de la seguretat que ha mostrat  Rajoy,  quan parla d‘aplicar mesures que mai abans s’habien tingut d’aplicar.

Per aquest motiu, la importància  del consens també internacional,  sobre un concepte  bàsic i que sense el mateix, seria impossible construir Europa. Tot dins de la llei. Res  fora d’ella.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de  Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada