dissabte, 14 de novembre del 2015

2202-QUINA VERGONYA!

El président Tarradellas deia que en politica es podia fer de tot menys eï ridicul. El senyor Artur Mas no solament està fent el ri­dicul, sino que també fa el patètic. Va organitzar unes eleccions en les quals va perdre massa vots. S'alia amb ERC, que li absorbeix més vots en les ultimes eleccions, i se li trenca el partit amb la marxa d'Uniô. Permet que l’humiliïn posant-lo al quart lloc d'una llista electoral i s'alia amb la CUP. Permet que una activista de carrer sigui nomenada presidenta del Parlament i, per ûltim, fins aquest moment, estava disposat a mercadejar la presidència amb la CUP.

La independència mereix que es facin les coses bé, no a qualsevol preu. L'hem vist pregant i adulant la CUP al Parlament. No vull saber com es pot haver rebaixat en les entrevistes privades, i tot per salvar-se i mantenir el càrrec, sense importar-li la traïciô a la classe mitja catalana amb l'aliança amb la CUP.

Pensi i recordi que l'independentisme va obtenir un 47,8% de vots, un percentatge molt impor­tant, perô que indica que hi va ha­ver un 52,2% de votants que no hi estaven d'acord.

Fa falta menys presses i més Vi­sio d'Estat. De moment fugim endavant i això és una pèssima estratègia.


JOAN MANUEL CASANOVAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada