dimarts, 24 de novembre del 2015

2232-MAS ADVERTEIX QUE SI LA CUP NO EL RECOLZA, HI HAURÀ ELECCIONS

O és escollit president el candidat de Junts pel Sí o hi haurà eleccions. El missatge, clar, nítid i contundent, l'ha traslladat la persona directament implicada en aquesta situació: Artur Mas. El líder convergent ha aprofitat la reunió de l'executiva del seu partit per plantejar de forma directa que si la CUP no l'elegeix, hi haurà noves eleccions, segons fonts presents en la reunió.

En la seva intervenció, el president' en funcions no ha donat més detalls sobre l'estat real de les negociacions amb la formació anticapitalista, a l'espera de l'assemblea que la CUP celebrarà el dia 29. Però on sí que ha sigut clar és en la dicotomia entre ell com a candidat o la convocatòria de nou d'eleccions.

Tal com estava previst després del segon 'no' de la CUP a la investidura de Mas, Convergència ha activat el seu pla per ressituar la seva posició, i fixar el terreny de joc davant els anticapitalistes. Fruit d'aquesta tàctica s'ha mantingut el missatge clar que no hi haurà cessió en el candidat ni en l'oferta ja formulada a la CUP.


Extracte de EL PERIÓDICO del 24/11/2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada