dilluns, 30 de novembre del 2015

2250-LES PENQUES DEL QUICO HOMS

El candidat del nou partit i que com a cap de llista, s’estrenarà en les properes eleccions del 20-D, sota el pompós nom de Democràcia i Llibertat i com a succesor de la desprestigiada Convergència Democràtica de Catalunya, o sigui, los mismos perros, però con los mismos collares, ja que per estar imputada en casos de corrupció, te embargades 15 seus que te escampades per Catalunya,  ara ens surt de què, tolerància ZERO davant de la corrupció, com  també amb Convergència, ja que “començarà per casa, si no s’han fet les coses be” i per tal de recuperar la confiança dels ciutadans.

 Però és de que encara ho dubte, de si a Convergència hi han hagut casos de corrupció, començant per el seu “fundador”, i família?

I després acusa al PP de polítiques agresives, doncs es veu de que ell encara no s’ha  assabentat de que en Mas, no pot pas obrir la boca, que no desafïi al Govern Central i així ens va.

Va ironitzar també sobre el plan FLA, malgrat de que be el varen signar quan es va implantar i que només i gràcies amb el mateix, la Generalitat pot aconseguir prèstecs hi ha  interès “cero” i de que i segons ell ha declarat, ”el que fa el FLA, es un atac als farmaceutics”. Es necesita tenir barra, ja que es veu de que tampoc s’ha assabentat  de que acaben d’arribar 309 milions del FLA, però que 101 milions aniran directament  a pagar una part del deute de 330 milions, que te la Generalitat amb les farmàcies.

I desprès ens surt el seu segon en Carles Campuzano, de que ells  treballaran per “reforçar  l’Estat del Benestar que el PP ha liquidat  i trencar la fractura social  que ha provocat la gestió del Govern Central.

O sigui de que i com sempre, la culpa es de Madrid, el que confirma el que jo he dit sempre, de que mai, cap geperut s’ha vist el gep.

 Però acàs no és en Mas i entre totes les Comunitats, el cap de les retallades i que és precisament  per aquest i entre altres motius, que els de la CUP acaben de confirmar,  que de cap manera mai el recolzarien a ell com a president de la Generalitat?.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada