dilluns, 16 de novembre del 2015

2206-INÉS ARRIMADES, FUTURA PRESIDENTA DE LA GENERALITAT?

Doncs segons la darrera enquesta i en unes properes eleccions autonòmiques, donen guanyador al C’s,  al presentar-se ja separats, Convergència, però ara amb el nou nom de Democràcia i Llibertat, segurament per veure si poden fer oblidar al electorat, al seu fundador Jordi Pujol i les comissions del 3% i Esquerra Republicana de Catalunya,  en vista del fracàs absolut del Junts pel Si, que segons males llengües asseguren, de que en Mas comptava amb treure un mínim de 100 diputats i es varen tenir de conformar amb  els  minsos 62 i que el posen totalment a mans dels de la CUP.

Sembla de que Inés Arrimades va deixar un molt bon sabor de boca  als que la varen veure i sentir en els dos intents de que en Mas fos anomenat president de la Generalitat, per què malgrat ser una debutant, va fer el que encara mai ningú havia fet al Parlament de Catalunya, ni al Congres dels Diputats ni al Senat, doncs el seu lema es de res de discursos escrits, porta únicament uns esquemes  que diu que li serveixen  per situar-se i centrar-se i que és el que jo sempre he dit, de que el nom de Parlament vol dir “parlar i en canvi tots es limiten exclusivament a llegir, començant per en Rajoy, que mai s’ha atrevit a improvisar ni una sola paraula, que no la porti prèviament escrita, doncs fins i tot recordo que una vegada un de ERC, em sembla recordar que era en Tardà, amb una dona del PP, Dolors, no recordo ara el seu cognom, per insultar-se, varen tenir de llegir-se cadascú, el insult que es varen adreçar mútuament.

Diuen de que parla  4 idiomes, català, espanyol, anglès i francès i amb només tres sessions ja s’ha convertit en el flagell d’en Mas i els independentistes, malgrat de que el seu nomenament, inicialment, va generar molts dubtes com a candidata, a la seva militància.

En va etzibar algunes amb en Mas, com per exemple: Vostè porta 30 anys en la política i ja el coneixem i de cap manera pot ara cridar a la insurrecció  i a la desobediència. Quan el sento parlar a vostè  de sensibilitat social, de pobres  i de que defensa a tots els catalans, ho sento, però no “cuela”.  Vostè  ven  que  la independència és la solució màgica. Han arribat a dir fins i tot, de  que hi haurien menys accidents de tràfic i de que tots els nens   menjarien gelat de postres. Que ha succeït de que tant  de prompte  els Pujol i vostè  s’hagin convertit  amb els més independentistes?  Te quelcom a veure tot això  amb els casos de corrupció descoberts o  ha estat una  casualitat?.

La seva primera rèplica a Mas en la primera  sessió de investidura i segons el periodista Raúl Piña,  va demostrar de que  realment és un animal polític i de que es una líder de la oposició,  com mai s’havia vist a Catalunya.

Es va reunir amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i li va demanar neutralitat  i que sigui realment presidenta de tots i deixi apart  la seva ideologia  i treballi  per els problemes reals dels catalans.

Va rebutjar  la proposició de independentisme, afirmant de que a Espanya hi ha que reformar-la, però mai, trencar-la. Li va assegurar de que els ciutadans de Catalunya  han deixat de confiar amb  en Mas,  per la seva mala gestió, per la corrupció que esquitxa el seu partit, per dividir als catalans  i per cridar a incomplir la llei  i de que ell sempre actua amb victimisme.

I va valorar  positivament  la enquesta  del Centre d’Estudis d’Opinió, ja que  aquesta  reflecteix,  una vegada  més, de que la majoria de catalans de cap manera som independentistes o sigui de que els soberanistes i malgrat de que ens vulguin  fer beure a galet, son minoria.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de  Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada