dimecres, 25 de novembre del 2015

2236-LA “SENSIBILITAT SOCIAL” D’EN MAS

I com és de que els  “antiburgesos” i antisistema de la CUP i sobre aquest tema, encara mai han obert la boca ni han dit, ni ase ni bestia?.

Els funcionaris de la Generalitat, s’han tancat per reclamar la paga extra del 2012. Els representants sindicals de UGT, CC OO,  i JAC en la funció pública de Catalunya ho han promogut, com a mesura de pressió  envers la Generalitat,  per tal de que el Govern torni a la taula de negociació laboral, malgrat de que abans volen  de que el Consell Executiu   derogui  l’acord de juliol del 2012 en que va establir, “manu militari”, un retall salarial del 5%.

Per això i sobre la taula tenen, la recuperació de les pagues extres del 2012, 2013 i 2014 , quan en canvi en altres organismes oficials, com son les Diputacions i alguns Ajuntaments  han retornat els  salaris abans retallats.

I com es manipulen com a norma, els assumptes i sempre a la conveniència de la mai prou alabada Generalitat.

El que acaba de manifestar,  el secretari general de la Conselleria d’Economia Albert Carreras: De què a Catalunya, no hem de tenir un tracte diferent de qualsevol altra Autonomia, ni suportar un grau d’agressivitat, discriminació humiliant  i injusta –quan sempre també el nostre president  Artur Mas, que un dia si i l’altre també, sempre desafiant i amb el seu posadet agressiu habitual de pinxo, de cara al Govern Central- que l’apliquen contra els  nostres proveïdors, que no en tenen cap culpa.

Quan jo tenia entès, de que aquestes mesures tant estrictes, sobre la disponibilitat dels diners del FLA, son precisament perquè dels mateixos, se n’ha fet una llista de prioritats que serveixin especialment per pagar, Benestar Social, Salut i Universitats, les factures mensuals, com son les farmàcies, hospitals i dependències i puguin per fi cobrar quan realment els toqui i no dependre de la habitual mala administració, que sempre ha demostrat l’actual Generalitat en els assumptes dineraris.

Perquè Catalunya i mal de que pesi i a més de un,  ha estat la Comunitat Autònoma que més s’ha beneficiat, entre totes les altres 16 Comunitats Autònomes, del Fons  de Liquiditat Autonòmic (FLA).

Doncs si Catalunya és la que més s’ha beneficiat, ara cal que expliquin els flamants “gestors catalans”, on han anat a parar aquests diners, ja que no a les partides on hauríen d’haver anat. I si han anat a la causa sobiranista o a d’altres llocs no especificats clarament en els pressupostos generals de la Generalitat, que hauríen de ser públics amb el màxim detall, i aplicar-los-hi amb tot rigor la Llei, per si han malbaratat els fons públics, com sospitem cada vegada més catalans. Si no, la Llei no sería igual per a tots els ciutadans, cosa que sospitem també cada vegada més catalans

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada