dimecres, 11 de novembre del 2015

2189-MAS ES VA QUEDAR SOL

I algunes de les “perles” que es va tenir de sentir:

Ciutadans: Que els hi ha succeit, que ara siguin tant independentistes? Es la corrupció?,  es casualitat o causalitat? li va preguntar Arrimades.

PSC: Iceta: Ens assegura de que només hi ha un camí, la independència. Però i segons vostè, només fora de la legalitat.  I només un líder, vostè. Doncs jo li diré, no, no i no

PP: Vostè no solament s’ha convertit en un problema per Espanya, sinó  per la Comunitat Internacional, li va dir Albiol.

CUP: Baños, li va fotre per el broc gros: D’haver tolerat durant 35 anys, una corrupció estructural i escandalosa, ja que vostè, li va etzibar, mai ha volgut aixecar les alfombres, d’haver empobrit a la poblaciò catalana durant la crisis i  d’haver retallat serveis pùblics.

Catalunya si que es Pot: Lluis Rabell: Volem un govern, però  que vulgui rescatar a la ciutadanía o sigui  el contrari del que han fet els seus governs.

Segurament de que els seus dies com a president de la Generalitat i segons la votaciò al Parlamen i la confirmaciò de la CUP, clau per la governavilitat, que de cap manera el recolzarien tampoc en la segona votació, sembla que estant comptats. Iceta ja fa temps que li va dir de que per ell, era el pitjor president que fins avui haviem “gaudit”. Criteri que comparteixo totalment.

PERE PÍ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada