dilluns, 1 de febrer del 2016

2435-ÉS DE QUE EN MARIANO RAJOY, NO N’ENDEVINA NI UNA

Tots segurament recordem que de que encara no fa ni un parell de dies que va sortir a la llum pública, tot el merder sobre  la corrupció descoberta a la Comunitat Valenciana  sota el nom de operació Taula i a on s’apunta de que també tenien una caixa B, per la qual cosa i per ordre del jutje, varen ser detinguts 24 alts càrrecs del PP, que per cert al president del PP de València, Alfonso Rus, ja va tenir de dipositar una fiança de 2 milions d’euros, per poder eludir, de  moment, ser ingressat a la garjola.

Li va faltar temps amb en Rajoy, per sortir immediatament en defensa de la seva tant reconeguda i estimada Rita Barberà i assegurant de què, ja que no ho havien  fet amb ella, es demostrava de que estava neta de tota culpa.

Però ja s’ha dit sempre de que a casa del pobre, que poc hi duren les bones noticies i sembla que ho demostra el que avui ja s’ha publicat.

En la llista de càrrecs públics que varen cobrar en B, també hi figura la ex alcaldessa Rita Barberà. El PP de València valora ja la possible desaparició  del seu grup municipal a la ciutat, davant la magnitud del escàndol per el pressumpte cobrament  de comissions il·legals.

Les investigacions i la multitut de documents amb que treballa la Unidad Central Operativa de la Guàrdia Civil, sospiten de que la Barberà, estava totalment al corrent dels metodes de blanqueig de diner utilitzats al seu entorn. El nom de la ex alcaldessa, junt amb decenes de representants del Grup Municipal Popular, ja han aparegut en les diligències practicades en el marc d’aquesta operació i la majoria de regidors populars  en la anterior legislatura,  ja han declarat davant del jutge.

O sigui de què  i com sempre, plou sobre mullat!

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada