dimarts, 23 de febrer del 2016

2497-UN CÀSTIG DE DEU?

Encara no fa ni quatre dies, de que l’inefable nou Conseller Josep Rull, va exigir a la Ministre d’Obres Públiques Anna Pastor, de que traspassés el servei de ferrocarrils de Rodalies a la Generalitat, amb  motiu d’un  incendi que es va produir  en una estació  abandonada,  perquè a Catalunya i segons ell, sempre hem fet les coses més ben fetes que no pas el Govern Central i com a prova va assegurar de que els Ferrocarrils de la Generalitat, mai havien tingut els problemes que tenen els de Rodalies.

Únicament es va descuidar d’aclarir, de que  els de la Generalitat donen servei a molts i molts menys quilometres que no pas els de Rodalies i d’acord amb el càlcul de probabilitats, segur de que aquest podria ser un dels motius.

Doncs ves per on, que ahir es va avariar el Metro de Barcelona i si no estic  mal informat, el mateix no depèn  pas del Govern Central.

O sigui de que els designes del Senyor, son inescrutables.

Això em fa venir a la memòria, que fa molts d’anys i  que ara no recordo pas qui era  el pastanaga de president del Partit Popular a Catalunya, que aquell estiu varem tenir un munt de incendis forestals i amb aquest trempat només se li va acudir de dir, de que això no succeïa a Galicia, per què allà hi governava en Fraga.

En mala hora ho va arribar a dir, per què a continuació  i malgrat en Fraga, a Galicia  aquell mateix any, també se’n  varen produir molts d’incendis.

PERE PÍ CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada