dimecres, 3 de febrer del 2016

2439-QUICO HOMS, ES PENSA DE QUE ÉS EL REI DEL MAMBO

Doncs acaba de declarar solemnement, de que l’investiguen únicament per ser decissiu. El portaveu del Govern de la Generalitat al Congrés dels Diputats, es plany  de que instancies del Estat, volen judicialïtzar quelcom que es únicament polític, per què ell diu que no acaba d’entendre del per què ara la Fiscalia, demani que l’investiguin  per la “consulta”  del procés participatiu del 9-N, després de 14 mesos que aquesta querella va ser ja presentada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Ell creu  de què aquesta petició, només esta relacionada  per què el vots del seu grup poden ser determinants i decisius  en el inici de la legislatura.

Pobre Homs, ja diuen de què el que te gana somia pa, doncs es veu de que ell ja no és recorda del seu fracàs absolut i com a cap de llista, i home de confiança d’en Mas, segons el propi Mas va confessar,  a les eleccions del 20-.D, per què de 16 diputats que tenien abans com a CiU, ara i com a Democràcia i Llibertat, o sigui el succedani de Convergència, “només” en va perdre la meitat.

I com sempre, la portaveu del govern Neus Muntè, li ha faltat temps  per defensar aferrissadament  la actuació del  noi de Taradell en el procés del 9-N, ja que segons ells, tot va ser legal i dins de la llei.

Aleshores si tot era tant legal i estava dins de la llei, no acabo de entendre per què  actualment estan “investigats” (abans se’n deia imputats) tant l’Artur Mas, com la Joana Ortega i la Irene Rigau i per el mateix concepte, per què en canvi la Fiscalia acaba assegurant de que els tres varen cometre varis delictes  l’esmenta’t 9-N, acusant-los  de que varen utilitzar els seus càrrecs oficials  per tal de permetre  la votació  soberanista, quan prèviament ja havia estat prohibida per el Tribunal Constitucional i per la qual cosa  el TSJC reclama a l’estar aforats, que una part de la  causa sigui enviada al Tribunal Suprem.

PERE PÍ CABANES

Sant  Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada