dimarts, 16 de febrer del 2016

2477-ELS GRANS AVANTATGES A GIRONA, A L H’AVER CANVIAT D’ALCALDE.

Carles Puigdemont i com a diputat, cobrava  del Parlament, però ara i com a President li ha tocat la grossa de Nadal i cobrarà 140.000 euros o sigui nomès una mica mès, que no pas el salari mínim interprofessional.

La seva antecessora com alcaldessa de Girona Anna Pagans, quan va deixar el càrrec, cobrava 58.000 euros i en canvi el nou alcalde, el penques del Albert Ballesta diu que vol cobrar tot el que li permet la llei o sigui 75.000 euros, i que tal com  ja he escrit moltes altres vegades, els únics que no han  notat per res la forta crisis que ja fa anys que patim, només han estat els polítics per què els mantenim a pan y cuchillo  amb els  nostres impostos i que si es dediquen a la política, tots blasonen i siguin del partit que siguin, que únicament ho fan per tal de poder servir al poble,  quan en realitat el que han fet tots sempre, ha estat servir-se del poble i viure únicament a les seves costelles.

Es clar de que aquest, va tenir de repetir el seu acte de la presa de possessió, ja que ni fins i tot això va saber fer, i lògicament ho compte com a hores extraordinaries.

I el impresentable, encara te la barra de dir de que i malgrat aquest augment, l’ajuntament s’estalvia de pagar  les dietes de Puigdemont.

En temps d’en Felipe González, quan els polítics van començar a assignar-se ells mateixos uns sous estratosfèrics, en Felipe i en Guerra afirmàven que els polítics havíen d’estar ben pagats, perquè així no robaríen, i també perquè si no ho estéssin, la gent que valen no es voldríen dedicar a la política, perquè se n’aniríen al sector privat on cobrarien més.

D’això se’n diu tenir visió de futur. O és que ja ens prenien el pel des de l’inici. Ara cobra més qualsevol politicastro de tres al quarto que molts empresaris que se l’han de jugar dia a dia lidiant amb els mercats... i ja veiem com està la política d’enmerdada en llatrocinis de corrupció a tots els nivells. Sembla ser que el sector judicial està més ocupat investigant a aquesta “casta” que en altra classe de delinqüència..


PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada