dijous, 4 de febrer del 2016

2442-LA TRISTA HERÈNCIA DE L’ARTUR MAS

Madrid, acull el triple de empreses que Catalunya per el desafiament d’en Mas, ja que les que han canviat de seu a la regió de la capital, tripliquen a les que han elegit la Comunitat Catalana, des de l’inici  del pols soberanista.

El 2015 varen abandonar Catalunya “només” que 815 firmes, doncs Madrid ha aprofitat el procés soberanista iniciat el 2012 per el somiatruites d’en Mas, per incrementar la atracció  de empreses amb respecte a Catalunya, per què i per cada societat  que ha traslladat la seva seu a la Comunitat Catalana, des de el 2011, el 3,6 ho han fet  en direcció a la capìtal de país. Por algo serà , tal com deien a TV1 en el programa , 1,2,3, oi?

Segons un elevat número de empresaris asseguren, de que tot això ha estat motivat per el gran grau de inestabilitat que comporta el procés soberanista que fins i tot,  ha despertat  la preocupació de les grans mutinacionals que operen a Catalunya, per què els inversors  no acaben de entendre de que una simple regió, fotent un cop de porta,  i de un dia per l’altre, vulgui deixar a un altre país, segons ha manifestat Jaime Lamet, president de la Càmara de Comerç dels EE UU.

I el grup Planeta i Pronovias  ja ho han anunciat també de fer el mateix,  si la ceba  nacionalista va a més i també i com tots sabem per què els impostos a Catalunya son molt més elevats que no pas al restant de les Comunitats, malgrat de que el Ex Molt Honorable, sempre ens va assegurar, de que els catalans, mai pagariem mès impostos que les altres Comunitats.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada