diumenge, 7 de febrer del 2016

2452-UN SOMIATRUITES, QUE ENCARA CREU AMB ELS MIRACLES


Artur Mas llença una ”plataforma”, per tal de poder  refundar Convergència, fins i tot sense gent de Convergència però que cooperin (?).   Si recordem els seus “èxits” anteriors, tant en la seva vida professional com amb la política, tots ja sabem i de bell antuvi que com tot el que toca ell, anirà de cara al fracàs.

Î més quan va assegurar amb en Cuní a 8TV, quan li va preguntar sobre la seva seguretat en poder tornar a ser elegit novament com a president de la Generalitat i ell i sense que se li allargués el nas com Pinotxo, li va contestar: el 100 x 100 i en canvi tots sabem com ha acabat, defenestrat per els de la CUP

Doncs ara es veu que per fi ja s’ha donat compte de que ja no te el recolzament general d’abans del poble de Catalunya i molt menys d’ençà  que han sortit a la llum publica, apart de lo de la família Pujol, els casos de corrupció que han anat sortint, de Convergència Democràtica de Catalunya.

Inicialment, va ser fitxat per Tipel, propietat del primer secretari general de presidència amb Jordi  Pujol, en  Prenafeta, també investigat e inicialment detingut junt amb Macià Alavedra, ex Conseller d’Economia, per un cas de corrupció al ajuntament de Sant Adrià, com economista de “prestigi” per tal de poder engrandir el seu negoci de cara a l’estranger i la empresa se’n va anar al  Cel.

Políticament,  sempre ha anat de fracàs en fracàs, ja que a cada noves eleccions que va decretar,  cada vegada hi ha perdut un llençol i a la darrera, fins i tot una flassada, ja que de ser el primer partit polític a Catalunya que va heretar, actualment ja es el quart.

I, per acabar, quí ha de pagar aquesta "plataforma" en la qual, presumiblement hi treballarà gent que, a més dels sous, consumiràn recursos com paper, ordinadors, etc.? D'on sortiràn els diners? De la Generalitat? ...I amb quin permis? Del poble no, és clar, perquè en aquests temes, el poble no té "dret a decidir"! Una altra prepotència i despilfarro del sr. Mas? A veure, aquesta "àrea de Transparència" que suposadament té la Generalitat, que surti ja a donar explicacions!

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada