dissabte, 20 de febrer del 2016

2489-LES AIXECADES DE CAMISA DE “PODEMOS”

Com una persona amb només dos dits de front, es pot arribar a creure mai el programa de govern que ha donat a conèixer al PSOE aquest partit, que fa un parell d’anys encara no existia i en canvi, ja va aconseguir més de 5 milions de vots a les darreres eleccions generals, fet que la convertit en el tercer partit espanyol, el que sembla demostrar de que encara a Espanya ni han molts  que creuen amb els Reis Mags i sobretot que es deixen convèncer per la demagógia, de la que demostra que és un mestre en la materia, el seu líder Pablo Iglesias.

De moment però, la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz del PSOE ja  arremet contra aquesta disbauxa i fantasmada, per què “Podemos” mai ha estat Sant de la seva devoció.

Diuen de que s’ha de incrementar la despesa pública en 96.000 milions d’euros més dels previstos durant aquesta legislatura i ja dona la sol·lució per tal de obtenir aquesta fantasmagòrica i exhorbitant xifra, ja que la mateixa representa el que es gasta en pensions i viudetat.

Si el pressupost espanyol actual ja tenim un dèficit de 50.000 milions d’euros, com es poden atrevir a disparar les despeses en prop de 100.000 milions més i poder arribar al déficit màxim que ens senyala la U.E.?, doncs només hi ha una única sol·lució i es de augmentar brutalment els impostos a les costelles dels pobres espanyols que ja fa tants  d’anys  que ens escanyen.

Segons ells, a tota persona que guanyi més de 60.000 euros anuals, s’ha de considerar de que és una persona rica, el que demostra i confirma de que tots el càrrecs polìtics, que “gaudim” a Espanya i començant per els alcaldes de poble, que tots la superen aquesta quantitat o sigui de que vivint només de la política, es pot arribar a ser ric.

Ara el que no aclareixen i es de que tenin en compte les persones que tenen aquests ingressos segons la darrera Declaraciò de la Renda, únicament s’aconseguirien  anualment uns ingressos màxims de 2.000 milions d’euros i en canvi la despesa i segons ells ha de ser de 96.000 milions.

Que poc costa a Espanya, que qualsevol  irresponsable s’atreveixi a fer els “comptes de la lletera”.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada