dimarts, 9 de febrer del 2016

2459-PEDRO SÁNCHEZ, UN ALTRE QUE PREDICA EL QUE NO CREU

Sempre li he sentit a criticar i molt aferrissadament, les  portes giratòries, però resulta de que a la que Telefónica ha ofert a la ex ministra de Assumptes Exteriors amb el govern de  Rodríguez Zapatero, Trinidad Jiménez,  un bon càrrec i per cert molt ben remunerat dins de la empresa, malgrat de que ella no te cap mena de experiència professional en la activitat de la multinacional espanyola, Pedro Sánchez li ha donat llum verda, donant com a excusa de que hi va a participar “només” com a treballadora i de cap manera per formar part del Consell d’Administració ni com assessora de res.

En canvi això si, la mateixa va participar i durant la seva etapa governamental,  en gestions o resolucions  que afectaven  a la empresa que presideix César Alierta.

Malgrat de que encara no se hi ha incorporat, Telefónica ja li te reservat un despatx  en al seva seu central de Madrid.

Com ja es de suposar, Pablo Iglesias de Podemos ja ho ha criticat, per què diu que aquest fitxatge no es compatible amb un  govern de Progrés, ja que ell això ho considera com a corrupció legal.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada