dimecres, 17 de febrer del 2016

2479-MISCEL•LÀNIA

El Tribunal Constitucional i a instancies del Govern Central del 22 de gener, suspèn la recent inaugurada Conselleria d’Exteriors, com a primera “estructura d’Estat”, malgrat de que era  un dels projectes “estrella” del  nou govern  de Carles Puigdemont, ja que la política exterior,  es només competència exclussiva de l’Estat Central, creada única i exclussivament a major glòria de Raül Romeva i en agraïment  a los Servicios  Prestados i que per la qual cosa i tal com acaba de declarar la inefable vicepresidenta Neus Munté, ja havia motivat un augment del 8% en personal oficial i amb un increment d’un milió d’euros en salaris públics, o sigui que i una vegada més, s’ha tornat a llençar els diners dels contribuents i tot plegat per a res i aleshores en canvi sempre es queixen els de la Generalitat, que no tenen mai diners per res, ara be, per al que a ells els hi pot convenir, sempre en surten d’un lloc o altre. Això sí, sempre a costa d’escapçar els Serveis i Beneficis Socials als ciutadans.

Tal i com ja era de suposar per experiències anteriors i com ja ha manifest Romeva, cosa que ho ha confirmat avui al Parlament el president  Puigdemont, ells, aquesta suspensió del T.C. se la passaran per el replà de l’escala.

Els propis Juristes del Parlament, veuen “arbitraria” i s’han declarat en contra. de la ponència conjunta de Junts pel Si  i la CUP i que va aprovar el Parlament, ja que de cap manera  poden posar a la practica i només amb  els vots a favor d’aquests dos partits polítics, la independència unilateral  de Catalunya i les lleis de desconnexió amb Espanya.

L’ex president d’Abengoa Felipe Benjumea, defensa  davant de la Audiència Nacional, els 11 milions d’euros que va percebre quan va abandonar la empresa, però  el jutge i molt acertadament,  ja li ha retirat el passaport per tal de evitar una seva possible fuga a l’extranger.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada