dissabte, 20 de febrer del 2016

2487-JO CREC DE QUE S’HAN DE RESPECTAR, TOTES LES RELIGIONS

Però està ven vist de que a Barcelona  i des de que hi ha d’alcaldessa l’Ada Colau, demostrant de que tot val, ja que per mi es el curull dels despropòsits, que per celebrar  la entrega dels Premis  Ciutat de Barcelona, es deixi a una simulacre de poetessa, Dolors Miquel, que reciti  un  Pare Nostre, blasfem i de  molt mal gust i trepitjant la fe de  milions de persones del nostre país  i amb el recolzament i sobretot, l’aplaudiment de l’alcaldessa.

Ja m’agradaria veure si l’esmentada Dolors Miquel i aprofitant el seu mateix lèxic llefiscós, tindria c.....  per atrevir-se a fer exactament això mateix, però en una Mesquita de Barcelona, i aprofitant quelcom del text del Alcorà. Segur de no en surt viva, i en canvi aquí ì i com a babaus, la varen aplaudir.

I per demostrar la seva categoria política de  Ada Colau, s’ha vist quan ha volgut fer de mitjancera  en la vaga del Metro, en que ella es creia en possessió  de la veritat i resoldria i nomes amb la seva sola presència, el problema i evitaria  la  vaga, però els treballadors li han fet pam i pipa, ja que no els ha donat cap motiu suficient per tal de que la desconvoquessin i ella aleshores s’hauria presentat com las reina del proletariat.

Que n’és de diferent, de anar a fotre merder en manifestacions contra els desnonament o justificar als  ocupes de Can Vives, que no tenir de tocar comandament, com  alcaldessa, oi?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada