dijous, 11 de febrer del 2016

2464-L’EUROPARLAMENT, HA FET PAM I PIPA AMB EN RAÜL ROMEVA

Ja que la vetat per lo del Ebre, malgrat de que ell es presenta com el flamant Conseller d’Assumptes Exteriors o sigui, la primera estructura d’Estat.

I per aquets motiu, es queixava  del “silenci”  amb que la comunitat internacional  reacciona davant  l’actitud del govern espanyol amb respecte al soberanisme català.

Ell no s’amaga de dir de que .li agradaria que a l’estranger i sobretot a la Unió  Europea   cridessin  l’atenció a Madrid amb respecte  a les actituds   que el Govern interpreta com a poc democràtiques.

Romeva sap de què parla, ja que ell ha sofert i en la seva pròpia carn, el despit amb que el despatxen les institucions europees, dels intents del govern independentista, de poder fer-se un “foradet” en la agenda internacional, doncs  divendres passat  l’Europarlament li va impedir  la seva presència al  conseller d’Exteriors, de la comitiva que aquests dies visita a Espanya  per comprovar sobre el terreny, els plans del govern espanyol  envers les conques  hidrogràfiques del Ebre i de Tajo i avaluar  el compliment de la  normativa europea  de “medio ambiente” i gestió de les aigües.

Ell pretenia  formar part  de la comitiva d’eurodiputats i per la qual cosa, la Generalitat va cursar  una  petició al parlament europeu i els hi varen contestar de que,  no podien donar una resposta positiva a la seva petició, segons les regles  del parlament  amb respecte a les visites  de delegacions que no ho permeten, de que gent que no es part  de la delegació  l’acompanyi durant el viatge, per raons de seguretat

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada