dissabte, 6 de febrer del 2016

2450-EL SENTIT SOCIAL, DE LA GENERALITAT D’EN MAS

Es pot arribar a ser tant garrepa i poca vergonya, tal  com ho ha demostrat aquesta persona que ha dilapidat milions de euros amb  la seva ceba de somiatruites del seu independentisme, però només des del 2012 i en canvi, ves del que m’acabo d’asssabentar i de que si  va  permetre això, li hauria de caure la cara de vergonya.

Condemna contra els Mossos d’Esquadra, per marginar a policies discapacitats.

“No vingui vostè demà a treballar, per què a partir d’ara ja no el pagarem”. Aquesta va ser la única trucada que Miquel Angel Regueiro, assegura que va rebre de la Generalitat. Destinat a l’àrea de comunicació dels Mossos d‘Esquadra, acabava de patir un accident de moto al sortir de la Comisaria de Les Corts, la qual cosa li va produir la tibia fracturada per varies parts i va ser declarat discapacitat total.

La Direcciò General de la Policia (DGP)  el va apartar poc després del Cos, retirant-li  la placa, l’uniforme,  la llicencia  policial i l’arma reglamentaria.

Més de una dècada després, la Generalitat haurà d’indemnitzar-lo amb 10.000 euros, per danys  morals a Regueiro i a altres tres  Mossos d’Esquadra més,  ferits en actes de servei, doncs segons el Tribunal,  per dilatar de forma excesiva  la seva reintegració al Cos.

El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC), considera de que el Departament de Interior va causar un impacte i patiment en els agents, al apartar als quatre  policies  i evitar la seva reincorporació, malgrat de  tenir la llei al seu favor, tal  com obliga la Llei dels Mossos d’Esquadra redactada el 1994.  El TSJC també acusa a la direcció dels Mossos, d’haver ignorat i de forma reiterada una resolució del Parlament, per tal de que els esmentats agents podesin ser destinats a altres treballs i per els que estesin degudament capacitats, o sigui allunyar-los de la primera linia policial al carrer, si les seves lesions ho impedien, però  traslladar-los a treballs de oficina o investigació, cosa que en canvi si que es fa amb els bombers.i es calcula de que encara hi han unes tres dotzenes de policies que es troben amb aquest mateix cas.

I es va decidir al final i després de patir 11 operacions quirúrgiques, acudir a la via judicial, per què  tras ser-li decretada la discapacitat total, la seva pensió li suposava  només un 55% del seu sou, el que el va obligar a tenir d’anar a viure a casa dels seus pares, amb la seva muller i una filla acabada de nèixer.

I aquesta trepa de impresentables, ens volen vendre la burra de que amb la independéncia de Catalunya, els catalans viuriem en un mon millor?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipólit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada