dilluns, 8 de febrer del 2016

2456-ARENYS DE MUNT DEBATIRÀ, SI DECLARA A FELIP VI, “PERSONA NON GRATA”

Doncs segons el comunicat apunta, de que el Rei ha adoptat una postura no neutral  envers el procés polític que viu actualment Catalunya, ja que impedeix el dret a decidir  i li foten en cara de que i com a Cap d’Estat, no va rebre com es tradició,  a la presidenta del Parlament  per tal de que li anunciés formalment la investidura de Carles Puigdemont, com a nou president de la Generalitat, per cert una persona a la que cap català l’hem pas votada, tret d’en Mas que el va anomenar a dit, com si Catalunya fos una República Bananera.

I aquest “tiquis miquis”, també ho varen tenir en compte, quan la xiulada oficial al Camp Nou amb motiu de la final de la “Copa del Rei”, envers el Rei i l’himne Nacional i sota la mitja rialleta hipòcrita d’en Mas, que estava al seu costat?.

I cap persona i només amb dos dits de front pot ser tant babau, que pugui arribar ni a suposar de que un dia el Rei, recolzi la independència de Catalunya?.

Per cert de que aquesta proposta ha estat feta per dos regidors que formaven part de la CUP, però que ara son independents i en canvi l’han feta amb nom de la CUP, que renega i de fa temps dels mateixos.

I al poble d’Arenys de Munt no hi ha cap problema més important per resoldre als seus vilatans, que l’Ajuntament, per matar l’avorriment, es dedica a quixotades com aquesta?

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada