divendres, 12 de febrer del 2016

2466-ENS HA MARXAT UN SOMIATRUITES I ENS HA ARRIBAT UN DE PITJOR?

Per què es el que en podem esperar i per el que acaba de declarar davant dels cònsols que resideixen a Barcelona, el flamant nou president de la Generalitat, Carles  Puigdemont:

Els va assegurar que la independencia de Catalunya, no solament es posible,  sinó que s’apropa i es materiliatzarà proximament. “Tindreu molt treball en aquests propers mesos”

Això ho va dir en la tradicional  recepciò que fa la Generalitat al Cos Consular.

 Vostès saben de que aquest país, està ja caminant cap a la seva independència. Han conegut  procesos similars, tenen la experiència de la diplomàcia i de com els països avançats, resolen els seus problemes.

Ja que el president català, els va oferir també informació de primera ma, sobre el procés soberanista.

I jo hi afegeixo: “De ilusión, tambien se vive”

A més, el Molt Honorable sr. Puigdemont, pel que es veu, ignora completament còm funcionen els Consolats. Els cònsols als que va rebre, eren cònsols dels països que tenen relacions diplomàtiques amb Espanya, quins Consolats són nomenats per les Ambaixades corresponents, que estàn a Madrid, i els cònsols són nomenats pels ambaixadors corresponents. Vol dir que, en cas d’independència, de tots aquests que va rebre, no en quedaría ni un, ja que són cònsols que administren les situacions que afecten als ciutadans dels seus respectius països amb Espanya. No amb Catalunya. Els nous Consolats i cònsols afincats a Catalunya, els hauríen de nombrar les Ambaixades dels països que volessin establir relacions amb Catalunya com a país, les quals estaríen ubicades probablement a Barcelona per ser-ne la capital. És dir, que el discurs que els va oferir, estava completament fora de lloc i buit de significat.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voiltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada