dissabte, 20 de febrer del 2016

2485-LA GENERALITAT I EL MOSQUIT TIGRE

Aquesta anacrónica i inútil institució anomenada Generalitat de Catalunya, que ha intentat ser pomposament el Govern de Catalunya, havent fracassat estrepitosament en la intenció, i havent-se convertit en una mena de Senat, cementiri d’elefants i “modus vivendi” de pressumptes delinqüents i gent de nul·la valua professional, ja ni se’n fa càrrec dels compromisos contrets amb anterioritat (i no és la primera vegada) amb els responsables del control de mosquits del Baix Llobrgat, els quals han reclamat a la Generalitat que garanteixi el finançament de les actuacions necessàries per a combatre el mosquit tigre, transmisor de múltiples i greus enfermetats, com la del “Zika”.
Bé, doncs el sr. Roger Eritja, biòleg responsable (¿?) d’aquest servei per part de la Generalitat, ha indicat que el finançament que venía aportant la Generalitat “no està garantida aquest any”, el que pot repercutir negativament en les accions per a la lluita contra la proliferació d’aquest insecte a l’entorn de Barcelona. I dit això, es queden tan panxos.
El virus del Zika és transmès principalment pel mosquit tigre. Premi per la Generalitat. Ja no ens en podem fiar ni per a combatre un mosquit! I és que deuen necesitar tots els calés i més per l’anomenat “procés”.
Resulta quee els catalans estem pagant els impostos més elevats de la Unió Europea, a canvi de rebre els Serveis als ciutadans més africans de tota la Unió Europea.
Llavors, algú em pot dir per quins nassos hem de mantenir aquest engendre que es diu Ganeralitat de Catalunya, si no és capaç de fer res més que expremer als ciutadans? Ni combatre una plaga de mosquits! Es veu que a la Generalitat tan se’ls hi en dóna les plagues que poden causar estralls a la ciutadanía, com el que es vàren trovar ahir!
I a què dedica els calés, que rep a milions? Doncs, pel que es va veient, només a jugar al seu “Joc de Trons” al que en diuen “procés”. Tot un exemple de pèssima praxis política!

Jordi Pi Solsona

(el fill del meu pare)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada