divendres, 5 de febrer del 2016

2446-ARA RESULTA DE QUE ELS ORDINADORS, NO EREN PROPIETAT DEL PP

Ja diuen de que costa menys atrapar a un mentider, que no pas a un coix, perquè fins ara la Cospedal, la secretaria general del PP, sempre havia  blasonat de que com  que els ordinadors d’en Bárcenas  eren propietat del partit, per entregar-los a un  altre usuari, prèviament s’havía d’ esborrar el seu disc dur, per la qual cosa no cometien cap delicte, ara que en aquest cas no els varen només esborrar, sinó que a cops de martell i segurament que per  evitar filtracions, els varen esclafar.

Doncs ara ha declarat davant  del  jutge, el responsable  dels serveis informàtics del PP,  Javier Barrero, que ha resultat un testimoni  excepcional per els interessos de les acusacions personades  en el cas del esborrat  dels ordinadors de Bárcenas,  aportant una nova dada  que pot tenir una gran transcendència, afirmant de que els dos ordinadors que utilitzava Bárcenas  no eren del partit,  per què ell era sempre el que s’encarregava  de adquirir  els aparells informàtics del PP i ell de cap manera els havia pas comprat.

Barrero va explicar de que els ordinadors del partit, eren inventariats per ell  mateix  i els marcava en la seva base, però els que utilitzava Bárcenas, mai varen estar en la seva llista.

A més a més, va ajudar  al ex tresorer  a recuperar la majoria  dels documents de un d’ells  i que va ser el que Bárcenas va poder incloure en el “pen drive” que va entregar a la Audiència Nacional, en la causa en que s’investiga la comptabilitat B del PP i que reflectia en els seus papers.

Quan es va produir la destrucció dels esmentats discs durs, ell estava de baixa  i el que ho va portar a terme,  va ser el responsable  del Servei de Comunicació   José Manuel Moreno, el que li fa suposar que no seria gens estrany, de què i en els propers dies  Barrero canvií de condició.

O sigui de que l’argument del PP, de que com que els ordinadors eren seus, no era delicte  per destruir-los, haurà  caigut per el seu  propi pes. 

Els del PP, sempre han tractat a Bárcenas i malgrat el mail de Rajoy, -se fuerte Luis-, de un vulgar delinqüent, però jo em crec més amb ell, que no pas a cap del PP, començant per el mateix  Rajoy.

PERE PÍ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada